Segíthetek?

Kérdésed van? Nem értesz valamit?
Írd meg és válaszolok!
 nokiismeres.blog@posta.ws

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Bevezetés

2008.05.06. 09:16 | Batou | Szólj hozzá!

Nő egyenlet: LEHETETLEN!
A nőket lehetetlen megérteni, felfogni. Megpróbálása is reménytelen. Ellenben ki lehet ismerni, illetve bizonyos interakcióra rá lehet jönni. A nő egy exponenciálisan növekvő végtelen. Ha valami végtelene hogy tud nőni? És hogy tud ráadásul exponenciálisan nőni? Ami végtelen az nem tud növekedni…. Értelmetlen….
nos, a nők is ilyenek. Exponenciálisan végtelen gond lehet velük, ez által (matematika nyelvén) nincs hozzájuk megoldó képlet. Ahogyan egyenletük sincs. (Illetve van, de ez az egyenlet végtelen és exponenciálisan nő) Ki ismerésük hosszú és fáradságos munka. Mindezen túl nem elég 1 nőből levonni a következtetést. Egyetlen egy nőben végtelenszámú érthetetlen dolog létezhet. Az hogy melyik probléma vagy buktató mikor jön, elő sok mindentől függ. Függ az időjárástól, a ciklusoktól, az emberi kontaktoktól, fénytől, levegőtől, páratartalomtól. Mindezek közül bármelyik legkisebb változása teljes változást okozhat a viselkedésükben, egyik pillanatról a másikra. Ahhoz hogy az ember minél jobban megismerhesse, a nőket kísérletezgetnie kell. Ezekhez a kísérletekhez bármilyen nő megfelel feltétel, hogy ne egyetlen egy egyedet vizsgáljunk! Minél több kísérletet hajtunk végre minél több egyeden annál pontosabb lesz a kép a nőkről. Ezt a képet úgy kel elképzelnünk, mint egy célzó keresztet, minél több infót gyűjtünk, annál jobban összeszűkül és annál jobb a találati arány.
Amennyiben könnyebb utat választjuk a nagy számok egyenlete fog segíteni. Miszerint is 100 nőből lesz legalább 1, akinek megfelelünk. Ergo minél több kontaktot teremtünk nőkkel annál előbb jutunk egy olyan nőhöz, akit megértünk. DE! Mi van azokkal a nőkkel, akiket nem értettünk meg? Ráadásul a végtelen probléma még mindig fent áll ugyanis még mindig csak felületes a megértés. (bár hozzá teszem akár menyire is ismerjük meg a nőket az mindig csak csepp lesz a tengerben) Ahhoz hogy megtudjuk legalább 1%osan érteni a nőket tudomásul kell venni, hogy lehetetlen őket megérteni. El kell fogadni, hogy a nők megmagyarázhatatlanok. Amennyiben ezt elfogadtuk máris haladtunk 1 lépést afelé, hogy megértsük a nőket. (Felfigyeltünk a paradoxonra? Ahhoz hogy megértsük, el kell fogadni a tényt hogy megérthetetlen. Paradoxont paradoxonnal kell kezelni.)

Címkék: áttekintés elméleti paradox

A bejegyzés trackback címe:

https://nokiismeres.blog.hu/api/trackback/id/tr66456104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása